استفاده از سیستم مدیریت محتوا اختصاصی یا اماده؟
امروزه یکی از مهترین پارامتر های داشتن یک کسب و کار خوب داشتن یک وب سایت خوب میباشد اما همه ما بهتر میدانیم استخدام چند برنامه نویس و گرافیست برای نوشتن یک سایت از پایه بسیار هزینه بر بوده و برای کسب و کار کوچک، استارتاپ ها یا حتی کسب و کارهای بزرگ گزینه مناسبی در شروع نمیتواند باشد.
خوشبختانه این کار آسان تر شده سیستم های مدیریت محتوا های مختلفی از قبلا نوشته شده و به صورت رایگان یا پولی در اختیار کاربران قرار داده شده.
یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا رایگان وردپرس میباشد که گروه خوب وردپرس فارسی این سیستم مدیریت محتوا رایگان را به فارسی ترجمه کرده و کاربران ایرانی و پارسی زبان بدون هیچ مشکلی میتوانند از این سیستم مدیریت محتوا استفاده کرده و یک سایت کم هزینه در شروع کسب و کار خود راه اندازی کنند. قصد داریم در این مقاله نگاهی بیندازیم به معایب و مزایا سیستم های مدیریت محتوای اماده و اختصاصی.
تفاوت سیستم مدیریت محتوا اماده با سیستم مدیریت محتوای اختصاصی:
مزایا سیستم مدیریت محتوا آماده:
سیستم های مدیریت محتوا آماده معروف معمولا دارای جامعه بزرگ برنامه نویسان بوده و روند توسعه و رفع مشکلات ممکن هست در مقطع هایی بهتر انجام شود.سیستم های مدیریت محتوای آماده معمولا مقالات فنی و راهنما های زیادی دارند که به سادگی میتوانید مشکلات خود را جستجو و رفع کنید و جامعه بزرگ آن به شما کمک میکند تا به طراحی با مطرح کردن سوالات خود راه حل مشکل را پیدا کنید.
۲-هزینه های تولید و توسعه
هزینه راه اندازی و استفاده از سیستم مدیریت محتوا آماده بسیار کمتر از سیستم اختصاصی و بوده و بعضا مانند وردپرس رایگان میباشد و برای توسعه این سیستم شما نیاز به یک تیم حرفه ای برنامه نویسی ندارید و به زبان ساده تر هزینه کارمند برای برنامه نویسی نمیپردازید مگر به جهت استفاده های خاص و نوشتن پلاگین هایی که برای این سیستم موجود نباشد.
افزونه ها و پلاگین متنوع در سیستم های مدیریت محتوای آماده رایگان مثل وردپرس معمولا بسیار زیاد هست و برای هر کاری پلاگین نوشته شده که شما به راحتی میتوانید از آن ها استفاده کنید.
سیستم های مدیریت محتوا آماده ( منظور ما رایگان و متن باز هست ) مانند وردپرس که بسیار معروف و مشهور میباشد از امنیت بسیار خوبی بهرمند میگردند به علت متن باز بودن و جامعه قدرتمند آن اما هیچ سیستم مدیریت محتوایی در دنیا امنیتش ۱۰۰ درصد نیست و باگ مسئله بسیار پیش افتاده ای در یک سیستم میتواند باشد.
در واقع اگر در مورد هک های مختلف شنیده باشید متوجه خواهید شد که معمولا مربوط به پلاگین های نوشته شده برای این سیستم ها میباشد و کمتر در خود سیستم باگ پیدا میشود که به سرعت باگ برطرف و آپدیت در دسترس عموم قرار میگیرد.
معایب سیستم مدیریت محتوا آماده:
۱-هسته سنگین!
بله درست خواندید هسته سنگین! سیستم مدیریت محتوا های آماده معمولا کاربرد های زیادی دارند و مختص و مخصوص یک کار مشخص نوشته نشده اند و از آن انتظار بهینه بودن و سبک بودن را همیشه نمیتوان داشت.
۲-امنیت پایین تر نسبت به سیستم های مدیریت محتوای اختصاصی ( در صورت شرایط خاص)
در صورت شرایط خاص! بله در صورتی که سیستم مدیریت محتوای اختصاصی شما درست و استاندارد کد نویسش انجام شده باشد و تمام موارد امنیتی رعایت شده باشد درصد ریسک کمتری برای هک دارد.
در یک سیستم مدیریت محتوای رایگان مانند وردپرس که کاربران بسیار زیادی در دنیا دارد بیشتر در دسترس دوستان هکر شیطون ما هستند و قطعا پس از پیدا شدن یک باگ و مشکل در این سیستم تعداد زیادی از وب سایت ها تا قبل انتشار آپدیت ممکن هست مورد نفوذ یا حمله قرار گیرند.
مزایا سیستم مدیریت محتوا اختصاصی:
۱-کاربرد خاص
سیستم های مدیریت محتوای اختصاصی علاوه بر استفاده های رایج مثل وبلاگ و فروشگاه و… میتوانند برای کاربرد های خاص نوشته شوند.
قطعا یک سیستم مدیریت محتوا رایگان مثل وردپرس نیاز شما برای یک سیستم تحلیل بورس برآورده نمیکند یا اگر هم سیستم مدیریت محتوای آماده پیدا شود نیاز صد درصدی شما را پوشش نمیدهد در نتیجه برای کاربرد های خاص و حوزه های خاص کاری نوشتن سیستم مدیریت محتوا اختصاصی بهتر هست و در کاربرد های خاص سیستم مدیریت محتوای اختصاصی کاملا دست شما را باز میگذارد.
۲-هسته بهینه و سبک
سیستم های مدیریت محتوای اختصاصی چون معمولا برای یک کاربرد خاص نوشته میشوند عموما هسته سبک و بهینه دارند و هیچ مورد اضافه یا غیر کاربردی در این سیستم ها وجود ندارد و معمولا سرعت بهتری نسبت به سیستم های مدیریت محتوای آماده دارند.
۳-ظریب امنیت بالاتر
یک سیستم مدیریت محتوای اختصاصی چون معمولا برای یک سفارش دهنده مشخص یا تعداد بسیار محدودی سفارش دهنده نوشته میشود در صورت رعایت تمام موارد امنیتی ظریب امنیت بالاتری دارند به علت در دسترس نبودن اصلاعات از سیستم نوشته شده، پنهان بودن ساختار برنامه و اختصاصی بودن آن.
معایب سیستم مدیریت محتوا اختصاصی:
۱-هزینه زیاد
یکی از معیاب سیستم های مدیریت محتوای اختصاصی هزینه بالای آن میباشد که شما نیاز دارید چند برنامه نویس و گرافیست را برای نوشتن یک سیستم اختصاصی استخدام کنید که شامل هزینه های بسیار زیادی میشود.همچنین در بحث توسعه و اپدیت سیستم شما نیاز به آن برنامه نویسان خواهید داشت که هزینه هایی برای شما دارد.
۲-تغییر تیم برنامه نویس
یکی دیگر از معایب تغییر تیم برنامه نویسی میباشد و شما با تغییر تیم برنامه نویسی در صورت بی نظم بودن سیستم اختصاصی و نداشتن داکیومنت درست از سیستم ممکن هست در اپدیت و توسعه آن به مشکل برخورد کنید و تیم جدید نتواند نیاز های شما را برآورده کند
امیدواریم از این مقاله لذت برده باشید لطفا نظرات خودتون را با ما به اشتراک بذارید 🙂
خرید هاست وردپرس از هاست هی
وردپرس یکی از سیستم های مدیریت محتوا میباشد که میتوانید توسط آن یک وب سایت همه منظوره طراحی و راه اندازی کنید. هاست هی سرویسی به این منظور با نام هاست وردپرس ارائه میکند که کاملا برای وردپرس بهینه شده و میتوانید از آن برای سایت های وردپرسی و ووکامرسی خود استفاده کنید.
مطالبی که شاید برایتان جالب باشد:
برای امتیاز دادن کلیک کنید
1 نظر در “استفاده از سیستم مدیریت محتوا اختصاصی یا اماده؟”